Ik wil jullie zo graag helpen
Ik wil jullie zo graag helpen


Blog: Ik wil jullie zo graag helpen ❤️ 

 

Larisa matcht bij Zorgoppas. 

Vanuit haar jarenlange ervaring als ergotherapeut en moeder van een meervoudig gehandicapte zoon beschrijft Larisa elke maand de leuke, grappige maar ook de minder leuke dingen die ze meemaken als gezin Ploem (Bram, Juul 18, Stan 17 en Kris 12) 

 

Wat is het toch moeilijk om hulp te accepteren en nog moeilijker om hulp te vragen. Als moeder van een gehandicapt kind denk je vaak dat je het alleen moet doen. Misschien omdat je het gevoel hebt dat alleen jij jouw kind goed kan verzorgen of omdat je geen andere mensen wil belasten. Maar misschien ook wel, omdat je wil laten zien dat het je alleen ook allemaal wel lukt.  

 

Toch zijn er vaak zoveel lieve mensen om je heen die graag willen helpen. Lieve oma’s, fijne vriendinnen en super oppassen. 

 

Wij hebben ook van die toffe oppassen🌈Oppassen die aanbieden dat ze ook wel eerder willen komen of vragen of ze een hele middag mogen oppassen, zodat ze dan ook echt iets kunnen gaan doen. 

 

Ik zei dan meestal nee joh dat lukt wel of nee want dan moet je Stan meerdere keren eten geven en verzorgen. 

Maar nu weet ik dat onze oppassen dit dus echt graag doen. Niet alleen voor ons, maar ook voor zichzelf en al helemaal voor Stan. 

 

Dus waarom zou ik daar dan nee op zeggen? 🤗  

Over de schrijver
Larisa matcht bij Zorgoppas. Vanuit haar jarenlange ervaring als ergotherapeut en moeder van een meervoudig gehandicapte zoon beschrijft Larisa elke maand de leuke, grappige maar ook de minder leuke dingen die ze meemaken als gezin Ploem.
Reactie plaatsen