Werkgever voor Zorgoppas

Hoe je als bedrijf een oplossing wilt vinden voor medewerkers met zorgbehoevende kinderen

Voor ieder gezin een geschikte oppas, zodat medewerkers met een zorgbehoevend kind ook kunnen ontspannen. 

Zorg voor medewerkers die zorgen

In Nederland zijn er ongeveer 200.000 ouders met een zorgbehoevend kind. En dat zorgen voor een zorgbehoevend kind zwaar is, blijkt uit talloze onderzoeken. Ouders van deze kinderen hebben maar liefst twaalf keer meer kans op langdurige uitval als gevolg van een burn-out dan andere medewerkers. En ook de naaste omgeving en collega’s worden vaak extra belast.


Waar het voor de meeste ouders wat gemakkelijker is om een oppas te regelen, zodat ze even tijd voor zichzelf  hebben en te ontspannen, is dat voor deze ouders niet het geval. Een gespecialiseerde oppas vinden, die niet snel in paniek raakt en een klik heeft met het hele gezin is lastig en zorgt voor veel stress. En als deze oppas al te vinden is, is het vaak heel kostbaar en daarmee voor veel ouders niet betaalbaar.

Ja, ik wil alle (start)informatie 

Zorgoppas regelt geschikte en betaalbare oppas 

Zorgoppas regelt voor elk gezin een geschikte oppas. Zo kunnen ouders eindelijk ook eens ontspannen en kan je als bedrijf de hulp bieden die het gezin nodig heeft.

Onze beloften

Persoonlijke, oprechte en opgewekte aandacht voor de ouders en kind

Ouders kunnen ontspannen de deur uit, 

zonder rompslomp

Altijd een oppas die past bij het gezin. 

Geen match? Geld terug

Waarom samenwerken met Zorgoppas?

✅ Voorkomen van overbelasting van de ouders en hun directe collega’s


✅ Verhoogde medewerkersloyaliteit en medewerkers als ambassadeurs voor je organisatie

✅ Productievere, blije, fitte en ontspannen medewerkers die meer rust ervaren en ‘ruimte in hun hoofd’ hebben. Je voelt meer ruimte als je af en toe tijd voor jezelf hebt.

✅ Minder verzuim. Ouders die mantelzorg dragen voor hun kind brengen veel ‘verborgen kosten’ met zich mee. Ouders melden zich vaak ziek omdat hun eigen kind ziek is, terwijl zij eigenlijk verlof op zouden moeten nemen.


Hier wil ik meer over leren

Maatwerk invulling van goed werkgeverschap

Zorgoppas regelt geschikte en betaalbare oppas voor ouders van zorgbehoevende kinderen en biedt werkgevers de mogelijkheid dit aan te bieden aan hun werknemers. Een eigen bijdrage van de ouder(s) in combinatie met een bijdrage van de werkgever zorgt ervoor dat het voor beide partijen betaalbaar blijft.  Een prachtig op maat gemaakt invulling van goed werkgeverschap.

Bied je als werkgever ook de oplossing voor je medewerkers?

Maak hieronder een belafspraak om de mogelijkheden voor jouw collega's te ontdekken.