Even naar de grote baas!

Zo vertellen we dat aan Stan als we op controle moeten bij onze kinderarts Dr. Jira in het Jeroen Bosch Ziekenhuis 🤣

Dr. Jira was er als eerste bij toen Stan 16 jaar geleden veel te vroeg via een spoedkeizersnede geboren werd. Al snel bleek er van alles mis en dat kwam Dr. Jira ons vertellen. Ik hoorde amper wat hij allemaal zei en we moesten met spoed in 2 ambulances naar het Radboud.

Na 3 maanden Radboud mocht Stan terug naar het Jeroen Bosch ziekenhuis en daar zagen wij Dr. Jira weer terug. Vanaf toen zagen wij hem als de grote eindbaas. Haha niet omdat hij zo groot is en ook niet omdat hij beslist, maar omdat hij altijd het beste wil voor Stan. En niet alleen voor Stan, maar voor het hele gezin Ploem. Hij wil weten wat er speelt, hoe het met Juul en Kris gaat, hoe het op ons werk gaat en hij luistert naar ons, maar daagt ons ook altijd uit! Natuurlijk heeft hij zijn ideeën en meningen, maar hij zegt altijd dat wij Stan het beste kennen en samen maken we dan een plan. Een plan over zijn medicatie, zijn voeding, zijn operaties eigenlijk over alles. Zo belangrijk ook bijvoorbeeld over het wonen straks en alle lastige vragen die spelen bij kinderen zoals Stan. Dr. Jira draait er niet om heen en zegt het zoals het is, erg fijn.

Wij zijn erg blij dat Dr. Jira al 16 jaar onze fijne kinderarts is en eigenlijk veel meer dan dat. Ik zie er dan ook echt tegenop dat we straks als Stan 18 wordt overgaan naar een AVG arts, maar ik weet zeker dat onze eindbaas ook daar een goede oplossing voor heeft!

Zorgoppas - Familie Ploem met zorgbehoevend kind in ziekenhuisOver de schrijver
Larisa matcht bij Zorgoppas. Vanuit haar jarenlange ervaring als ergotherapeut en moeder van een meervoudig gehandicapte zoon beschrijft Larisa elke maand de leuke, grappige maar ook de minder leuke dingen die ze meemaken als gezin Ploem.
Reactie plaatsen