De relatie tussen onze kinderen
25 augustus 2022 

De relatie tussen onze kinderen

Blog De relatie tussen onze kinderen❤️

Ik kan echt heel erg genieten van hoe onze kinderen met elkaar omgaan. Meestal dan he, haha! Ze hebben een band en deze is natuurlijk tussen Juul en Kris anders dan tussen hen en Stan.

Juul heeft Stan altijd betrokken in zijn spel. Ze schelen natuurlijk ook maar 11 maanden. Laatst zei hij een keer “als Stan gezond geboren was, hoorde hij nu ook bij mijn vriendengroep”. Maar toch ziet hij en ook wij dat niet zo. Stan is gewoon Stan en vergelijken heeft geen zin en is ook echt niet nodig.

Nu past Juul wel eens op als ik even een boodschap doe en als er dan vrienden komen, zetten zij een muziekje op wat Stan leuk vindt. Stan houdt van die drukte en moet lachen als hij die mannen hoort praten. Zo grappig dat zijn lach ook steeds zwaarder wordt, zoals een echte volwassen vent.

Toen Juul 6 was en Stan 5 kwam er een lief klein zusje bij, Kris ❤️

Voor Juul direct een hele andere band dan met Stan. Kris reageerde en speelde met hem. Voor Juul is het denk ik heel fijn dat Kris er is. Soms denk ik daar wel eens anders over hoor als ze ruzie maken of elkaar pesten haha. Juul vraagt dan om aandacht van Kris precies als zij een tiktok opneemt met vriendinnen.

Kris weet natuurlijk niet beter met Stan. Al haar vrienden en vriendinnen kennen Stan en vinden hem schattig. Ook de vrienden en vriendinnen van Juul kennen Kris allemaal en zij wordt echt betrokken, zo leuk en stoer ook eigenlijk. En pesten hoort er dan ook een beetje bij, wat wij dan horen is “Juuuul”. Haha Juul’s vrienden doen dat heel goed na.

Zowel Juul als Kris zullen altijd klaarstaan voor Stan. Juul tilt hem zonder enige moeite en legt hem vaak in bed. Kris weet dat Stan van koffieschuim houdt en maakt elke dag een lekker latte macchiato voor hem.

Stan reageert zo mooi op hun allebei, een grote glimlach als ze in de buurt zijn.

Ik denk ook serieus dat Juul en Kris socialer zijn, omdat ze Stan als broer (tje) hebben en veel minder snel oordelen over andere. Daar kunnen veel mensen nog wat van leren.

En ook Stan is wat dat betreft sociaal en vindt alles leuk. Toch goed dat we hem altijd overal mee naar toegenomen hebben en nog vaak doen!

Voor mij echt genieten van die 3 dus ❤️ ❤️❤️


Over de schrijver
Larisa matcht bij Zorgoppas. Vanuit haar jarenlange ervaring als ergotherapeut en moeder van een meervoudig gehandicapte zoon beschrijft Larisa elke maand de leuke, grappige maar ook de minder leuke dingen die ze meemaken als gezin Ploem.
Reactie plaatsen